Tot ce trebuie să știi despre aparatele de aer condiționat Goldsense

Aparatul de aer condiționat nu mai e demult un lux și tot mai multe gospodarii au unul, la fel și spațiile comerciale sau cele de birouri. Totuși, alegerea aparatului de aer condiționat nu este o sarcină ușoară, pentru că sunt multe opțiuni pe piață și trebuie să ne asigurăm că luăm cea mai bună decizie pentru noi și pentru spațiul nostru.

Atunci când alegem aparatul de aer condiționat, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte cum ar fi spațiul locației pentru care îl achiziționăm, marca aparatului de aer condiționat, puterea energetică, zgomotul, cât de facilă este mentenanța și altele.

În acest articol, vei găsi tot ce trebuie să știi despre aparatele de aer condiționat Goldsense.

Aparatele de aer condițional Goldsense se remarcă prin următoarele elemente și caracteristici:

aparat de aer conditionat Goldsense
adpvent

Puterea de răcire și încălzire

Folosind tehnologie de ultimă generație și căutând mereu să implementeze și să amelioreze aparatele lor, Goldsense sunt cunoscuți pentru puterea aparatelor lor. Un aparat de aer condiționat poate răci chiar și când temperaturile ajung la 60 de grade Celsius și în același timp pot încălzi atunci când temperaturile sunt la -20 de grade Celsius. Nu doar că au această capacitate, dar aparatele ajung la temperatura rapidă foarte rapid, în aproximativ 30 de secunde.

Zgomot redus

Unele aparate de aer de aer condiționat, în special cele puternice au dezavantajul că produc zgomote care pot deranja, în special în timpul nopții sau în timpul în care muncim. Aparatele de aer condiționat Goldsense nu prezintă această problemă, zgomotul lor fiind redus de până la 20dB.

Control Wi-Fi de la distanță

În pas cu vremurile în care totul se întâmplă online și pe telefon, și Goldsense pun la dispoziția utilizatorilor lor aplicația prin care poți controla aparatul de aer condiționat de la distanță. Din aplicație, de pe telefonul tău, cu ajutorul rooter-ului din încăpere, poți alege ce temperaturi dorești să configurezi, modul de funcționare al aparatului și în același timp o mulțime de alte funcții ale acestuia.

Funcția de sterilizare

Prin această funcție, vaporizatorul trece prin patru pași de sterilizare și curățare. Primul pas este înghețarea, urmat de dezghețare, uscare la o temperatură mare și în final sterlizarea și curățarea la 56 de grade Celsius, ceea ce duce la o reducere semnificativă a bacteriilor și mucegaiurilor.

Filtre ușor de accesat și curățat

Sănătatea filtrelor din aparatul de aer condiționat este extrem de importantă. Un filtru care nu este curățat frecvent, poate duce la performanțe mai slabe ale aparatului de condiționat și chiar la oprirea acestuia din funcționare. Așadar, este foarte important, chiar indispensabil să menținem filtrele curate. Insă acest lucru poate fi destul de complicat în cazul multor aparate de aer condiționat și de multe ori trebuie să apelăm la profesioniști pentru a realiza această acțiune. Nu este cazul aparatelor de aer condiționat Goldsense, pentru ca la acestea, filtrele sunt accesibile, ușor de demontat și pot fi igienizate rapid cu apă sau soluții destinate lor.

Tratamentul anti mucegai

Mucegaiul scade semnificatif calitatea aerului și nu este de dorit ca aparatul de aer condiționat, menit să ne facă viața mai ușoară și aerul mai ușor de respirat, sa fie sursă de mucegai și bacterii. La aparatele de aer condiționat Goldsense, scăpăm rapid de depunerile de mucegai și bacterii, prin punerea în funcțiune, pentru scurt timp, a turbinei unității exterioare. În acest timp, oprim celelalte funcții ale aparatului, însă rezultatul este că unitatea din interior rămâne curată, uscată și fără bacterii sau mucegai.

O serie de funcții inteligente

Aparatele de aer condiționat sunt dotate cu o serie de funcții inteligente, menite atât să ofere confortul dorit, cât și o utilizare accesibilă, eficientă și la nivelul așteptărilor clienților. Printre funcții menționăm funcția ”I feel”. Această funcție are la bază un mic senzor din telecomanda unității, care captează temperatura și o transmite unității interioare.

Ca o concluzie, putem spune că aparatele de aer condiționat Goldsense reprezintă o alegere satisfăcătoare chiar și pentru cei mai pretențioși clienți, pentru că pune la dispoziția acestora o serie de aparate care se ridică la nivelul celor mai înalte așteptări. Mizând pe cele mai noi tehnologii și cu aparate pentru toate bugetele, Goldsense poate fi chiar următorul tău aparat de aer condiționat.