Soluții de răcire și încălzire cu un singur aparat

ADPVENTS are ca obiectiv asigurarea facilităților de  răcire și  încălzire cu soliții ecologice și economice, având în prim plan diminuarea poluării și a efectelor de seră . Ne ocupăm atât  cu proiectarea, comercializarea și instalarea sistemelor, cât și cu mentenanța acestora..

Despre noi

Principalul nostru scop este de a oferi clienților noștri servicii personalizate de înalta calitate, în funcție de necesitățile și cerințele clienților prin garantarea alegerii corecte ale produselor care li se potrivesc.

Având în vedere situație actuală a planetei, considerăm că este obligația noastră să îndrumăm clienții spre un consum mai responsabil al resursele fără a afecta confortul casei tale.. consumând resurse mai responsabil, alegând resursele sau metodele alternative nepoluante, putem contribui împreuna la formarea si menținerea unui mediu mai curat si mai sănătos.

Serviciile noastre

Montaj aer condiționat

Mentenanță aer condiționat

Reparare aer condiționat

Se scurge apă din aparatul de aer condiționat? Este zgomotos? Nu se răcește?
Noi vă reparăm aparatul stricat!

Ultimele articole

pompa de caldura

Pompa de Caldura Yutaki Hitachi: O Soluție Eficientă pentru Încălzirea Casei Tale Pompa de căldură Yutaki Hitachi este o tehnologie inovatoare care asigură atât încălzirea,

Vă stăm la dispoziție pentru orice nelămurire.

Email: office@adpvents.ro