Tot ce trebuie să știi despre aparatele de aer condiționat Gree

În 2021, Euro Monitor International a desemnat aparatele de aer condiționat Gree ca fiind cele mai bune de pe piață în anul respectiv, iar pentru a ajunge la această concluzie, s-au luat în calcul 4 factori: partea de afacere, analiza de piață, volumele de vânzare și în mod special părerile utilizatorilor.

În urmatoarele rânduri, vei aflat tot ce trebuie să știi despre aparatele de aer condiționat Gree, de ce sunt printre cele mai bune și de ce reprezintă o alegere potrivită chiar și pentru tine.

Pentru ca a devenit din ce în ce mai greu să trecem peste verile călduroase fără un aparat de aer condiționat, ne regăsim în fața deciziei de a achiziționa unul. Dar cu atâtea branduri la dispoziție și uneori cu un buget limitat, poate deveni dificil să facem cea mai bună alegere. Gree este o opțiune interesantă și dacâ citești în continuare, vei afla de ce.

Aer conditionat Gree

Pe piață încă din 1991, cu sediul cendtral in Zhuhai, China, brandul Gree a câștigat loilaitatea clienților săi prin produse inovatoare. Sunt lideri globali și nu e de mirare, având în vedere că susțin că inovația este în adn-ul lor, afirmație susținută de produsele cu cele mai noi tehnologii. Au la dispoziție 3 institute de cercetare, 9 centre de dezvoltare și sute de laboratoare, unde peste 5000 de ingineri lucrează constant pentru a aduce pe piață cele mai bune variante de aer condiționat.

Ca și curiozitate, Gree au fost cei care au asigurat servicii de aer condiționat atât la Jocurile Olimpice de la Beijing în 2008, cât și la Cupa Mondialâ de fotbal din Africa, îm 2010, la stadionul principal.

Iată principalele calități ale aparatelor de aer condiționat Gree:

Eficiență energetică

Pentru a se afla printre cele mai renumite și apreciate mărci de aparate de aer condiționat, este necesar ca aparatele să fie eficiente din punct de vedere energetic. Și Gree trece cu brio testul acesta, pentru că un aparat de aer condiționat Gree va face cu siguranță diferența la factura ta de electricitate.

Fac zgomot mai puțin

Sunt de asemenea recunoscute pentru că fac zgomot mai puțin decât alte aparate similare. Știm câ existâ aparate de aer condiționat care fac un zgomot care poate deranja, Gree însâ are teste speciale pentru acest aspect și sunt cu adevarat competitivi și pe acest subiect. 

Modele cu wi-fi inclus

Tot ce trebuie pentru a activa și pentru a controla aparatul de aer condiționat de la distanță este să instalezi o aplicație pe telefon. Aceasta îți permite să pornești sau să oprești aparatul de aer condiționat, dar și să setezi temperaturile dorite de la distanță.

Funcția de auto curățare

Un aparat de aer condiționat care nu este îngrijit și curățat frecvent poate avea în timp mari probleme de funcționare și performanță. Uneori, nu prea ne este la îndemână să curățăm filtrele, iar dacă nu o facem ne putem trezi că aparatul de aer condiționat merge la eficacitate redusă, sau chiar nu mai merge deloc. Gree a luat în calcul acest aspect și a incorporat în aparatele sale de aer condiționat funcția de auto curâțare, care nu doar că menține curățenia aparatului, dar te și scutește de timpul și efortul pe care le-ai depune dacă ai face tu această activitate.

Până la 7 viteze

Da, ai citit bine. Unele modele de aparate de aer condiționat Gree au până la 7 viteze. Acestea le poți activa în funcție de nevoie, de momente ale zilei, putând prin aceasta să controlezi atât consumul de energie cât și nivelul de zgomot.

Aer mai curat

Cu ultimele evenimente ca exemplu pandemia, știm acum cât este de important să respirăm aer curat și să stăm departe de viruși și bacterii. Modele noi de aparate de aer condiționat Gree au o funcție îmbunătățită de filtarare a aerului, scopul fiind de a ține bacteriile departe.

Prețuri accesibile, pentru toate buzunarele

Fie că ai un buget mare, fie că bugetul este mai redus, Gree are o gamă largă și variată de produse, pentru toate buzunarele și toate așteptările, fără să simți că faci vreun compromis. Gree încearcă să mențină anumite standarde de calitate, indiferent de model sau preț.

Considerând toate aceste aspecte pozitive ale aparatelor de aer condiționat Gree, putem concluziona că titlul primit in 2021 a fost bine meritat și că merită de asemenea să se afle pe lista ta de opțiuni.