Tot ce trebuie să știi despre aparatele de aer condiționat Hokkaido

Brandurile care folosesc tehnologie japoneză sunt cunoscute pentru calitate, inovație și așteptări depășite, iar Hokkaido nu face excepție. Sigla și numele sunt inspirate din insula cu aceeași denumire, din arhipeleagul Nipon.

Cu mai mult de 20 de ani de experiență pe piața de aparate de aer condiționat, Hokkaido vine în întâmpinarea clienților cu o gamă largă și variată de produse, pentru toate bugetele și toate pretențiile.

Prezența brandului Hokkaido pe piața europeană de aparate de aer condiționat datează din 1999 și povestea lor europeană a început atunci când un grup italian a dorit să facâ diferența în acest sector.

De ce Hokkaido este un brand altfel și de ce este una dintre alegerile cele mai potrivite în materie de aparate de aer condiționat? Noi am făcut o listă de argumente care să vă ajute în decizia dumneavoastră, dar care să va dea și informații utile în același timp.

Brandul de aparate de aer condiționat Hokkaido pune mare preț pe comfort. Aparatele de aer condiționat Hokkaido sunt ușor de instalat și combină tehnologia japoneză cu cea americană. Varietatea de produse face ca acest brand sa fie eligibil pentru orice spațiu, de la domiciliu până la spații de birouri, spații comerciale, spitale, bănci, hoteluri etc.

Aparatele de aer condiționat Hokkaido au garanție 2 ani, iar furnizorul oferă piese de schimb în toate filialele din Europa.

Cei mai pretențioși clienți, care sunt interesați de tehnologie inovatoare, dar în același timp de mediul înconjurător, vor fi cu siguranță încântați de cea mai nouă linie Hokkaido: R32, potrivită în special pentru scop rezidențial, adică pentru casă.

Agentul frigorific R32 folosit atât pentru funcția de răcire cât și pentru cea de încălzire, reduce emisiile poluante. Acesta nu este toxic, este foarte puțin inflamabil, nu prezintâ riscuri pentru stratul de ozon și se bucură de o eficiență ridicată.

Sistemele noi de aer condiționat Hokkaido au opțiunea wi-fi, ceea ce vă permite să le accesați și să le controlați de la distanță, printr-o aplicație de pe telefonul mobil. Cu ajutorul acesteia, puteți schimba timpii de acțiune, dar și să porniți sau să opriți sistemul de aer condiționat.

Această funcție inovatoare de control la distanță vă permite și să economisiți. Cel mai probabil v-ați regăsit în situația în care ați ajuns acasă și era ori prea cald, ori prea frig, ceea ce v-a determinat să dați aparatul de aer condiționat la maxim. Această acțiune înseamnă de obicei un consum mare de energie. Sistemul wi-fi Hokkaido vă permite să porniți aparatul înainte de a ajunge acasă, pentru o răcire sau o încălzire treptată.

Funcția wi-fi se regăsește atât pentru aparatele de aer condiționat rezidențiale, cât și pentru cele comerciale.

Linia R32 iese în evidență și prin calitatea aerului, pentru ca aparatele de aer condiționat Hokkaido sunt dotate cu un sistem de filtre care acționează în această direcție. Sistemul de filtre 6 in 1, are efecte precum:

 • Purificarea aerului
 • Filtrarea polenului și a bacteriilor
 • Prevenția împrăștierii de viruși
 • Eliminarea a aproximativ 90% din bacterii
 • Funcție anti praf
 • Efect anti oxidant

Printre funcțiile cele mai apreciate ale aparatelor de aer condiționat Hokkaido, amintim:

 1. La modul de răcire, există un senzor care detectează defecțiunile compresorului și posibile scurgeri de agent de răcire. Acestă funcție vă ajută să preveniți eventuale defecțiuni și să luați la timp măsurile necesare, pentru a evita evenimente neplăcute.
 2. Timer pe 24h, care vă permite să setați timpii de acțiune, ori cu ajutorul telecomenzii, ori prin aplicație la distanță, daca modelul are funcția wi-fi.
 3. Modul ”sleep” care odată activat, reduce consumul pe timpul nopții.
 4. Modul ”silențios” reduce viteza de acțiune, reducând zgomotul creat de aparatul de aer condiționat, dar și nivelul de energie utilizat.
 5. Funcția ”turbo” activează aparatul pentru ca în cel mai scurt timp să ajungă la temperatura dorită, acesta funcționând la capacitate maximă.
 6. Funcție de auto restart.
 7. Funcția de temperatură ”follow me” care vă permite să setați temperatura în funcție de nevoile locației în care vă aflați.

Aparatele de aer condiționat sunt o alegere inteligentă pentru fiecare client căruia îi pasă de mediul înconjurător și care totodată dorește un sistem de aer condiționat cu standarde ridicate de calitate și tehnlogie.