Tot ce trebuie să știi despre aparatele de aer condiționat Midea

Dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat, cu siguranță te-ai intersectat cu marca Midea, care vine pe piață cu o gamă largă și accesibilă de produse. Midea este un brand chinezesc, cu o experiență de peste 50 de ani în domeniu, care se mândrește cu faptul ca oferă soluții economice pentru spații mici, prin aparatele lor mobile, cele de instalat la fereastră sau sistemele split. Aparatele de aer condiționat Midea vin cu oferte de preț mai mici decât la concurență, respectând în același timp standarde înalte de calitate.

Tot ce trebuie să știi despre aparatele de aer condiționat Midea, vei găsi în rândurile următoare, în lista de motive pentru care noi recomandăm acest brand.

Prețuri competitive

Un aparat de aer condiționat este o investiție pe care o facem pentru casele noastre, este ceva ce nu schimbăm des și ne dorim ce e mai bun. Atunci când bugetul alocat pentru această achiziție este unul mai redus, Midea este răspunsul potrivit. Calitatea aparatelor de aer condiționat Midea este comparabilă cu cea a unor branduri mai scumpe, însă la prețuri se pot observa diferențe notabile. Deși prețurile sunt mai mici, aparatele Midea au un termen mare de garanție, ceea ce dovedește că producătorii au încredere în produsele lor și reprezintă o alegere bună, de lunga durată.

Eficiență energetică A+++

Atunci când căutăm un aparat de aer condiționat, unul dintre aspectele de urmârit este partea de consum de curent, nu doar pentru factura la energie electrică, ci și pentru că dorim să ocrotim mediul înconjurător. Un aparat de aer condiționat care consumă puțin, poate face diferența. Aparatele de aer condiționat Midea A+++ consumâ cu până la 60% mai puțin, datorită compresorului lor invertor SmartSave Technology.

Au și o gamă Xtreme Save Pro, iar în aceasta puteți găsi aparate de aer condiționat care pot sta pe funcția de răcire 8 ore, cu un consum de doar 1 kWh de energie.

Midea s-a axat mult pe eficiența energetică și ca urmare a cercetărilor lor în domeniu, au adus pe piață aparate de aer condiționat cu tehnologii revoluționare pentru eficentizarea consumului.

midea aer conditionat

Ușor de curățat și întreținut

Un aparat de aer curățat frecvent are o durată de viață mai lungă și o eficiență mai ridicată. Dacă unele aparate de aer condiționat sunt dificil de curățat, nu este cazul la aparataele Midea. Sunt ușor de dezmembrat, iar gama lor Xtreme save are chiar o funcție de auto curățare, care durează aproximativ 30 de minute.

Aparatele Midea sunt recunoscute pentru zgomotele aproape inexistente din timpul funcționării

Unele aparate de aer condiționat sunt foarte performante și au o gramadă de funcții de calitate, însâ au un defect: sunt gălăgioase și nu se pretează la orice spațiu tocmai din acest motiv. Aparatele de aer condiționat Midea sunt silențioase și pot fi instalate chiar și în camerele de relaxare, birouri sau dormitoare.

Brand premiat

Midea a primit mai multe premii și sunt certificate Eurovent, ceea ce garantează că se ridică la standardele internaționale. În Europa, 1 din 5 aparate de aer condiționat achiziționate sunt marca Midea.

Pe lângâ aceastâ certificare importantâ, are și un arsenal de premii care recunosc calitatea, inovația și tehnologia pe care Midea le folosesc în produsele lor.

Gamă largă de modele

Midea are în portofoliu o gamă largă și variată de modele de aparate de aer condiționat, de la sisteme split, până la aparate de instalat la fereastră sau aparatele de aer condiționat portabile.

Ajunge rapid la temperaturile dorite

Recunoscute pentru eficiența lor, aparatele de aer condiționat ajung rapid la temperaturile dorite, fie că este vorba de temperaturi mai scăzute pe timpul verii, fie că le folosim să ne încâlzească pe timp de iarnă. Având o tehnologie care generează un flux de aer 3D, aparatele de aer condiționat Midea pot regla temperatura din încâpere în doar câteva secunde.

Ca o concluzie, dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat la un preț accesibil, dar care să nu facă compromisuri la calitate, brandul Midea ar trebui să fie în topul listei tale de opțiuni. Focusat pe tehnlogie, durabilitate și eficiență, brandul Midea este o opțiune potrivitâ pentru orice buget.