Ventilator de baie Aviant cu senzor de umiditate si miros

929,00 lei

Ventilator pentru baie cu tehnologie unică, senzor de lumina, senzor de umiditate, senzor de calitatea aerului ( miros), cu aplicație pe telefonul mobil pentru setarea tuturor parametrilor de funcționare.

Model revolutionar. Extrem de silentios. Nu necesita conectare la lumina din baie. Are nevoie de alimentare permanenta, separata de iluminat baii.

Categorie:

Ventilator pentru baie cu tehnologie unică, senzor de lumina, senzor de umiditate, senzor de calitatea aerului ( miros), cu aplicație pe telefonul mobil pentru setarea tuturor parametrilor de funcționare.

Model revolutionar. Extrem de silentios. Nu necesita conectare la lumina din baie. Are nevoie de alimentare permanenta, separata de iluminat baie.

Evacuare inteligenta după miros
Funcționare simplă și inteligentă prin aplicație pe telefon sau direct pe touchpad-ul dispozitivului
Ventilație de bază automată după 26 de ore de aer stagnant în baie
Capac elegant cu magnet pentru un aspect subtil, atrăgător.

Ventilație inteligentă a băii cu control prin aplicație și tehnologie unică a senzorului
Avortul este o unitate de ventilatie premium datorită tehnologiei unice incorporata in senzori.
Se folosește peste tot unde încărcările cu umiditate ridicată trebuie îndepărtate rapid, cum ar fi în baie și duș. Prin designul său modern și discret, este potrivit atât pentru montare pe tavan, cât și pe perete. Unitatea de ventilatie inteligentă de evacuare poate fi programată și controlată în timp real prin intermediul aplicației „inVENTer Mobile”.

Tehnologie inteligentă de senzori
Aviantul se caracterizează printr-un trio inteligent de senzori, care permite ventilatia de confort la cerere. Senzorul de umiditate glisant detectează vârfurile de umiditate (cresterea rapida) chiar și fără a seta valori limită și pornește automat până când umiditatea normală în cameră a fost atinsă. În plus, Aviant are un senzor unic de miros care monitorizează calitatea aerului din cameră. În plus, puternică unitate de aer de evacuare are un senzor de lumină cu întârziere la pornire și control de urmărire. Prin intermediul senzorului de lumină, Aviant poate fi activat și dezactivat automat prin intermediul iluminatului din baie si nu necesita conexiune între iluminat si ventilator.

Performanțe excepționale
Debitul de aer de evacuare Aviant este de 95 m³ / h. Poate fi operat intuitiv cu touchpad-ul capacitiv direct pe dispozitiv sau din aplicația gratuită „inVENTer Mobile” de pe telefonul mobil. Funcția de ventilație automată de bază a ventilatorului Aviant asigură ventilația încăperii chiar și atunci când ventilatorul este oprit, de exemplu din cauza absenței utilizatorilor pe o perioadă mai lungă de timp. Deci, se activează automat pentru o ventilație de 60 de minute după 26 de ore de hibernare. Ideal pentru case de vacanță sau perioade de vacanță. Este posibilă și operarea permanentă pentru ventilație continuă, la debit redus, pentru improspatare constanta a aerului. ( necesita imperechere cu grile de ventilatie/prize de aer in camerele de locuit).

Funcțional
Utilizatorul poate scoate capacul de design al dispozitivului și poate opta pentru o vedere a ventilatorului deschis. Capacul este ținut de suporturi magnetice și poate fi îndepărtat sau înlocuit rapid și flexibil. Aviantul poate fi ușor instalat ca o unitate de evacuare pentru perete sau tavan. Cu un ventilator de ventilație detașabil, Aviant este rapid și ușor de curățat.
Aviantul poate fi instalat folosind o tubulatura de perete cu o secțiunea de 100 mm.

Detalii tehnice:

Grosimea peretelui cu tencuială [mm] > 180
Consumul de energie [W] 2 – 5
Tensiune de funcționare [V AC] / [Hz] 230/50
Grad de protecție / clasă de protecție IP44 / II
Dimensiuni carcasă [L x P x P, mm] 185 x 160 x 40

Cerințe pentru “inVENTer Mobile”

  • Android: cel puțin 4.3 Jelly Bean OS, Bluetooth Smart
  • iOS: cel puțin iPhone 4S, iOS 8

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ventilator de baie Aviant cu senzor de umiditate si miros”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *