, ,

Unitate interioara 12000 BTU Midea Multi-Consola Inverter R32 MFAU-12FNXD0 de Tavan sau Pardoseala pentru sistem multi split

1.385,00 lei

Unitati interioare 12000 BTU Midea Multi-Consola Inverter R32 de Tavan sau Pardoseala pentru sisteme multi split destinate Hoteluri Birouri Restaurante Cluburi Cafenele Pensiuni

Unitati interioare 12000 BTU Midea Multi-Consola Inverter R32 de Tavan sau Pardoseala pentru sisteme multi split 

 

Aparatele de aer conditionat Midea sunt recunoscute de către utilizatorii din întreaga lume pentru calitatea si eficienta lor.

Aparatul de aer conditionat Multi-Consola are o putere de răcire de 12000 BTU și este ideal pentru spațiile comerciale, hoteluri, restaurante, cafenele, ballroom, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum și o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.

Tehnologia Quattro Inverter oferă o funcționare mult mai silentioasa si mai economica iar tehnologia Fresco improspateaza aerul din interiorul camerei.

 

 width=

 width=

 width=

 width= width= width=

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Unitate interioara 12000 BTU Midea Multi-Consola Inverter R32 MFAU-12FNXD0 de Tavan sau Pardoseala pentru sistem multi split”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *