Sale!
, ,

Pompă de căldura Airhome 400 Split de perete, 18000 btu/h,SET 50 PHAE

5.399,00 lei

 • WiFi INCLUS,
 • Mold Guard,
 • Antivirus filter,
 • Frostwash,
 • Sleep Sense,
 • Smart Eco,
 • A++/A++,
 • Extreme Silent 28db,
 • No Loss -7C Capacity SEER/SCOP 7.0/4.5,
 • AirCloudHome
 • Transport gratuit

Availability: 2 în stoc

SKU: AC20-1-1-1 Categorii: , ,

Pompă de căldura Airhome 400 Split de perete, 18000 btu/h,SET 50 PHAE

O solutie aer conditionat  care are grija de ea insasi!

Air Cloud Acasa:
– Controlati AC de oriunde
-Regleaza automat temperatura cand ajungeti acasa sau parasiti casa
– Monitorizarea costurilor cu energie

  SLEEP SENSE
Seteaza o temperatura mai rece pentru a te ajuta sa adormi. Stiind ca SleepSense va creste automat temperatura odata ce detecteaza ca dormi.

Impiedicand incaperea sa se raceasca prea mult si reducand consumul de energie

SMART ECO
Smart Eco detecteaza cand nimeni nu a fost in camera pentru ceva timp. Si creste treptat setati temperatura pentru a reduce consumul de energie.

Distribuie aerul in camera ta
Distribuie aerul eficient in orice incapere a ta casa. Ajungand pana la 24 de metri distanta1 si distribuirea automata a aerului la 105° pe 60° arc tridimensional

FORST-WASH
In timp, praful si murdaria se pot acumula in AC.

Reducand cantitatea de aer care poate curge prin el si facandu-l mai putin puternic in timp.

Tehnologia Hitachi FrostWash ajuta la mentinerea performantei AC. Pentru anii urmatori prin inghetarea prafului si a murdariei, incalzirea acestuia si spalandu-l.

Testele noastre arata ca sistemele cu FrostWash. Sunt de 3 ori mai bune la mentinerea performantei fluxului de aer. Decat cele fara acest lucru tehnologie 2.

MOLD GUARD
Ori de cate ori unitatea este oprita. Mold Guard incalzeste automat componentele interne pentru a preveni acumularea de mucegai. Cauza principala a acestora mirosuri urate.

  Stress-tested
Soc de caldura si inghet, umiditate extrema, ploaie torentiala, supratensiuni, lovituri de fulgere, impacturi si multe altele… fiecare Aparatul de aer conditionat pe care il vindem a fost testat la extrem. In plus, sistemul nostru unic SafeGuard combina sistemele electrice si sisteme mecanice pentru a proteja unitatea exterioara de vreme extrema si fluctuatii de tensiune.

  Indeparteaza automat pana la 99% dintre virusi si poluanti
Combinand pana la 4 tehnologii diferite de purificare a aerului. Pentru imbunatatire eficacitatea impotriva poluantilor, inclusiv virusi, alergeni, bacterii si chiar mirosuri.

Prefiltrul, filtrul de purificare a aerului, agentul de curatare pentru schimb de caldura si ionizatorul functioneaza impreuna cu o eficacitate de pana la 99%, inclusiv impotriva virusilor COVID-193, eficacitate de pana la 99% asupra bacteriilor4, eficacitate de pana la 90%. asupra mirosurilor5 si eficacitate de pana la 99% asupra alergenilor.

Aparat aer conditionat Hitachi Air Home 400, Split de perete,18000 btu/h, WiFi INCLUS, Mold Guard, Antivirus filter, Frostwash, Sleep Sense, Smart Eco, A++/A++, Extreme Silent 28db,

No Loss -7C Capacity SEER/SCOP 7.0/4.5, AirCloudHome

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompă de căldura Airhome 400 Split de perete, 18000 btu/h,SET 50 PHAE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand info

Distribuitorul specializat în controlul climatizării, Logicool Air Conditioning & Heat Pumps și-a extins operațiunile datorită creșterii continue și a stabilit recent necesitatea unei soluții de climatizare pentru a asigura o calitate îmbunătățită a aerului interior și a condițiilor de lucru pentru personalul din depozit. În calitate de reseller important al Hitachi din Marea Britanie, Logicool a apelat la Hitachi pentru o soluție. Hitachi a lansat noul sistem Utopia ES divizat și a fost instalat în depozitul Swadlincote al Logicool. Modelul 6HP (RAS-6HVRNS3E) cu o capacitate de răcire de 14kW a fost instalat alături de unitatea interioară RPI-6.0FSN4E, care permite distribuirea aerului încălzit sau răcit în întregul depozit printr-un sistem de conducte. Setarea presiunii statice a unității interioare este complet reglabilă (patru setări, inclusiv o opțiune de presiune statică zero) și trei viteze ale ventilatorului sunt selectabile prin intermediul telecomenzii PC-ARFPE. Nivelul zgomotului de funcționare este extrem de scăzut, ceea ce înseamnă că zgomotul din depozit este menținut la minimum. Îndepărtarea condensului se realizează printr-o pompă de scurgere încorporată cu o capacitate de ridicare de 850 mm. Gama Utopia ES oferă capacități de încălzire și răcire de la 7kW la 25kW și eficiență sezonieră (SEER) până la 5.1 și (SCOP) până la 3.9. Referindu-se la instalarea Hitachi, fondatorul Logicool, Karl Richardson, a declarat: "Fiind în industrie de peste 20 de ani, găsirea soluției potrivite de climatizare pentru depozitul nostru a fost esențială. Ca dealer Hitachi de lungă durată, suntem evident impresionați de calitatea Hitachi , Iar noua gama Utopia ES ne-a oferit o soluție extrem de bine concepută.