, ,

Aparat de aer conditionat Midea XTREME ECO UV 2023 – R32 9000 btu/h

2.225,00 lei

  • Functionare la -32grade C
  • Rezistenta pe carcasa si compressor,
  • Filtre suplimentare HEPA si Compus
  • Tehnologia Active Clean
  • Lampa UV Pro sterilizeaza
  • Eficienta sezoniera 8,6/4,6.
  • Clasa energetica: A+++/A++
  • Garantie 3 ani
  • transport gratuit

 

Funcțiile iECO și Gear: economie până la 71%

Aparatul de aer condiționat MideaXtreme Eco  include o funcție specială numită iEco, cu ajutorul căreia economisește până la 71% energia electrică în 8 ore, în comparație cu celelalte aparate de aer condiționat.

De asemenea, acest aparat dispune de o funcție exclusivă numită Gear, care simplifică foarte mult setările clasice, care erau de multe ori complicat de folosit. Acum ai la dispoziție 3 niveluri pentru a controla individual puterea acordată de unitate. Poți alege ca unitatea aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco AG2ECO-12NXD0-I(R) să funcționeze la 50%, 75% sau 100%.

Kit Wi-Fi incorporat pentru Midea Xtreme Eco 

Aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R) are kitul Wi-fi încorporat care îți permite să îl controlezi de la distanță., de oriunde în lume. Ai nevoie doar de o conexiune la internet pe telefonul mobil și de o aplicație pentru a folosi această funcție, prin intermediul căreia poți seta temperatura pe care ți-o dorești în locuința ta, curba de somn și cronometrul săptămânal. Acum poți să oprești cu ușurință aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R), chiar dacă nu ești acasă, și de asemenea, să îl pornești înainte de a ajunge acasă, pentru a crea temperatura ideală în locuință.

Aer conditionat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R)
Aer conditionat Midea Xtreme Eco 

Funcția Inverter Quattro

Aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco  dispune de funcția Inverter Quattro care îi oferă rapiditate, eficiență și echilibru și îl face să funcționeze ca o mașină sport. Alegând acest aparat, vei avea parte de confort maxim în locuința ta, datorită compresorului extrem de performant care este capabil să genereze energie continuă. Imediat cum porneșți aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R) ai parte de confort instantaneu, deoarece generează un flux puternic de aer rece/cald, într-un timp foarte scurt, datorită frecvenței ridicate de 65 Hz.

Aparatul de aer condiționat Midea Xtremepoate fi folosit în cele mai bune condiții atunci când este în modul de încălzire, atunci când temperatura exterioară nu depășește -32°C și poate fi folosit în cele mai bune condiții atunci când este în modul de răcire, atunci când temperatura exterioară este de până la 60°C. Funcția iEco a aparatului reprezintă o modalitate inteligentă de a economisi energia. În timpul somnului, poate economisi până la 60% din energia electrică timp de 8 ore. Aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco dispune de tehnologie de confort fără trepte GA, care are rolul de a păstra temperatura perfect constantă în locuința ta, fără a avea fluctuații.

Compresor aer conditionat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R)
Compresor aer conditionat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R)

Tehnologie GEARSHIFT

Datorita functiei exclusive GEAR, aparatul de aer conditonat Midea Xtreme Eco  ofera utilizatorului posibilitatea de a gestiona in mod individual puterea furnizata de unitate, alegand unul dintre cele 3 niveluri: 50%, 75% si 100%. In acest mod poti uita de clasicele (si uneori complicatele) setari, concentrandu-te numai pe viteza la cere doresti sa functioneze.

AUTO-CURĂȚARE SI STERILIZARE

Schimbătorul de căldură al unității interioare este uscat imediat după oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor, reducând semnificativ mirosul și prelungind durata de viață a aparatului de aer condiționat. Astfel, prin procesul de sterilizare la 56°C, care dureaza cel putin 30 de minute, bacteriile sunt distruse in mod eficient. Ventilatorul se roteste in sens invers, eliminand condensul si prevenind dezvoltarea micro-organismelor si a mucegaiului.

Control precis al temperaturii

Fara a opri / porni in mod repetat aparatul pentru a regla temperatura, Inverter Quattro™ va ofera o experienta de racire superioara! Cu tehnologia ThermoStatic, aparatul de aer conditionat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R) poate mentine cu usurinta temperatura dorita, atingand fluctuatii minime de temperatura de ± 0,1 ° C pentru un confort maxim.

Aer conditionat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R)
Aer conditionat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R)

Energy Chip – algoritm pentru controlul precis al compresorului

Datorita compresorului modern Inverter Quattro™ a fost posibila integrarea unui algoritm pentru control precis al acestuia, acest algoritm permite functionarea continua a compresorului la o viteza foarte mica de 12 Hz cat si reducerea vibratiilor de 16 ori.

Filtru unic, protecție dublă

Aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco  are un filtru unic care funcționează în doi pași succesivi, pentru ca aerul din locuința ta să fie proaspăt și curat. Prin intermediul acestui filtru, substanțele nocive sunt distruse.

PASUL 1: Filtru de înaltă densitate (HD)

Filtrul de înaltă densitate este conceput ca o selecție preliminară, care nu permite particolelor de praf și altor impurități din aer, să pătrundă în aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R).

Filtru Aer conditionat Midea Xtreme Eco 12000 BTU AG2ECO-12NXD0-I(R)
Filtru aer conditionat Midea Xtreme Eco 

 Filtru de Micro-Protecție

Filtrul de Micro-Protecție al aparatului de aer condiționat Midea Xtreme Eco, are rolul de a asigura o curățare suplimentară a aerului. Acest filtru ține departe de aparat, polenul (alergen), fumul și micro-praful sub 0,3 microni.

 Filtru de Micro-Protecție

Unitatile externe ale aparatelor de aer conditionat Midea Xtreme Eco 12000 BTU  sunt realizate cu un design inovativ in forma de diamant, fara colturi ascutite si fara suruburi la vedere langa panoul frontal. Grilajul de aerisire, fiind inspirat de surubul lui Arhimede, contine un ventilator cu un concept nou care reduce la minim zgomotele produse. Nervurile in forma de T de pe panoul superior permit obtinerea unei mai mari rezistente si stabilitate.

Poti descarca aceasta aplicatie de pe App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare: