, ,

Aparat de aer conditionat Hokkaido, 12000BTU/h, V-DESIGN Dark Silver , Clasa A++,

3.621,35 lei

  • A+++
  • SEER/SCOP 7.4/4.
  • Transport gratuit
  • Garantie 3 ani
  • Filtru HEPA
  • Filtru Cold Catalyst
  • Filtru Anti Particule
  • -25 Încălzire / -15 Răcire

 

Aparat de aer conditionat Hokkaido, 12000BTU/h, V-DESIGN Dark Silver ,

Clasa A++, Filtru HEPA, Cold Catalyst, Anti Particule, Autodiagnoza, Detectie pierdere freon

 

Detectare pierdere agent frigorific

Funcția se activează numai in modul de răcire, aceasta permite identificarea defecțiunilor compresorului după pierderea agentului frigorific.

Protectie aer rece

In modul de încălzire, aceasta functie evita introducerea aerului rece in camera după ciclurile de dezghetare automata.

Timer 24H

Aparatul de aer conditionat poate fi programat la pornire sau oprire pe o perioada de 24h.

Comfort care

Aceasta functie reglează automat temperatura și umiditatea din încăpere.

Sleep mode

Aceasta permite scaderea consumului de energie pe timp de noapte. In timpul racirii, sistemul creste temperature ambientala cu 2° C in decurs de 2 ore (in incalzire sistemul scade temperature cu 2 ° C). La sfarsitul celor 2 ore ventilatorul unității interioare funcționează la viteza mica. Sistemul menține temperature constant pentru încă 5 ore.

Silence mode

Aceasta functie minimalizeaza viteza de operare a compresorului unității in aer liber și ventilatorul unității interioare, astfel incat sa se reducă zgomotul și consumul de energie la minim.

 

Filtru de aer Cold Catalyst

Filtru de aer densitate mare care garantează eliminarea polenului și prafului pana la 80% pentru un aer curat in mediul înconjurător.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de aer conditionat Hokkaido, 12000BTU/h, V-DESIGN Dark Silver , Clasa A++,”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand info

Aparatul de aer conditionat Hokkaido, Active Line dotat cu tehnologie japoneza, este un aparat de aer conditionat de generatie noua, ce dispune de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala pentru un astfel de produs. Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Acest aparat cu 12 trepte de ventilare unitatea interna si 5 trepte de ventilare unitatea externa, poate functiona in mediu tropical la +50°C. Anul 2019 este un an special pentru compania Hokkaido. Acesta este anul in care Hokkaido sarbatorește 20 de ani de experienta in produse de inalta tehnologie. Astfel in cinstea acestui eveniment compania a lansat acest model de aer conditionat. Sigla aparatului este imprumutat de la denumirea insulei Hokkaido, ce face parte din arhipelagul Nipon.