, , ,

Aparat de aer conditionat Hitachi POMPA DE CALDURA Duct 12000 btu/hSET RAD 35RPE

7.783,00 lei

 • WiFi READY,
 • Smart Eco,
 • Extreme Silent 1
 • Constant Power -15C Capacity
 • AirCloudHome,
 • Carbon Filter
 • Transport gratuit
 • Garantie 3 ani

 

 

Designul eficient face ca unitatea Ducted sa fie deosebit de discreta.

Unitatile cu conducte pot fi instalate in mai multe puncte pana la amanuntit aeriseste fiecare parte a spatiului.

CONFORT

 1. Sistem de drenaj de protectie durabil
 2. Designul special al tavii de scurgere face condens apa curge lin, fara scurgeri de apa si previne rugini.
 3. Cand conducta de scurgere este infundata si apa urca la a un anumit nivel, comutatorul de nivel al apei va pluti si va trimite semnal pentru a opri unitatea.

Tava de scurgere incorporata

In comparatie cu designul tavii de scurgere exterioare, noul incorporat tava de scurgere poate reduce aderenta prafului si poate evita apa scurgere.

FLEXIBILITATE DE PROIECTARE

 1. Gama ESP mare de pana la 120 Pa*
 2. O gama larga de ESP inseamna ca PRIMAIRY este potrivit pentru spatii cu multe zone discrete, inclusiv colturi si adancituri.
 3. La unitatea de conducte pot fi conectate mai multe prize pentru a asigura o uniformitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de aer conditionat Hitachi POMPA DE CALDURA Duct 12000 btu/hSET RAD 35RPE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand info

Distribuitorul specializat în controlul climatizării, Logicool Air Conditioning & Heat Pumps și-a extins operațiunile datorită creșterii continue și a stabilit recent necesitatea unei soluții de climatizare pentru a asigura o calitate îmbunătățită a aerului interior și a condițiilor de lucru pentru personalul din depozit. În calitate de reseller important al Hitachi din Marea Britanie, Logicool a apelat la Hitachi pentru o soluție. Hitachi a lansat noul sistem Utopia ES divizat și a fost instalat în depozitul Swadlincote al Logicool. Modelul 6HP (RAS-6HVRNS3E) cu o capacitate de răcire de 14kW a fost instalat alături de unitatea interioară RPI-6.0FSN4E, care permite distribuirea aerului încălzit sau răcit în întregul depozit printr-un sistem de conducte. Setarea presiunii statice a unității interioare este complet reglabilă (patru setări, inclusiv o opțiune de presiune statică zero) și trei viteze ale ventilatorului sunt selectabile prin intermediul telecomenzii PC-ARFPE. Nivelul zgomotului de funcționare este extrem de scăzut, ceea ce înseamnă că zgomotul din depozit este menținut la minimum. Îndepărtarea condensului se realizează printr-o pompă de scurgere încorporată cu o capacitate de ridicare de 850 mm. Gama Utopia ES oferă capacități de încălzire și răcire de la 7kW la 25kW și eficiență sezonieră (SEER) până la 5.1 și (SCOP) până la 3.9. Referindu-se la instalarea Hitachi, fondatorul Logicool, Karl Richardson, a declarat: "Fiind în industrie de peste 20 de ani, găsirea soluției potrivite de climatizare pentru depozitul nostru a fost esențială. Ca dealer Hitachi de lungă durată, suntem evident impresionați de calitatea Hitachi , Iar noua gama Utopia ES ne-a oferit o soluție extrem de bine concepută.