, ,

Aparat aer conditionat Goldsense GLSC12EL 12000 Btu/h

1.789,00 lei

 

 • Refrigerant R32
 • Performante energetice A++/A+
 • Flux de aer reflabil 3D
 • Filtre lavabile usor de manipulat
 • Filtru carbon Autocuratare Smart Air Flow
 • Auto diagnoza
 • Parametrii de functionare recire -15 +53 grade Celsius
 • Parametrii de functionare incalzire -20 +30 grade Celsius
 • Setare inteligenta a temperaturii prin functia I feel
 • Transport gratuit
 • KIT MONTAJ INCLUS

Aparatul de aer condiționat Goldsense ELITE,

este o alegere excelentă pentru orice spațiu de dimensiuni mici sau medii, de până la 30 de metri pătrați. Acest aparat are un design modern și elegant, fiind perfect pentru orice decor.

Goldsense ELITE

Utilizează tehnologia inverter, care permite o economie de energie semnificativă, ceea ce înseamnă că veți economisi bani pe termen lung.

Acest aparat are, de asemenea, un sistem de filtrare a aerului foarte eficient.

Care elimină particulele de praf, polenul și alte alergene din aer, creând un mediu mai sănătos.

Funcțiile de control automat al temperaturii și de dezumidificare fac ca Goldsense ELITE să fie o alegere excelentă.

Pentru cei care doresc să se bucure de un aer mai curat și mai confortabil în propria casă sau birou.

În plus, acest aparat are un nivel redus de zgomot.

Ceea ce înseamnă că nu va fi o sursă de deranj pentru dvs. sau pentru vecinii dvs.

În concluzie, aparatul de aer condiționat Goldsense ELITE .

Alegere excelentă pentru orice persoană care caută un sistem de răcire eficient și eficient din punct de vedere energetic .

Cu un design modern și funcții avansate de filtrare a aerului și de control al temperaturii.

Avantajele aparatului de aer condiționat Goldsense ELITE sunt:

 • Economisirea energiei: Tehnologia inverter permite economisirea de energie, reducând facturile de energie electrică și protejând mediul înconjurător.
 • Filtrare eficientă a aerului: Sistemul avansat de filtrare a aerului elimină particulele de praf, polenul și alergenii. îmbunătățind calitatea aerului din interiorul spațiului.
 • Controlul automat al temperaturii: Aparatul de aer condiționat Goldsense ELITE reglează temperatura și umiditatea, asigurând un confort optim în interiorul spațiului.
 • Nivel scăzut de zgomot: Aparatul de aer condiționat Goldsense ELITE are un nivel redus de zgomot, permițând utilizatorilor să se bucure de un mediu liniștit și confortabil.
 • Design modern și elegant: Aparatul de aer condiționat Goldsense ELITE are un design modern și elegant, fiind perfect pentru orice decor.
 • Ușor de instalat și de utilizat: Aparatul de aer condiționat Goldsense ELITE este ușor de instalat și de utilizat, având un panou de control intuitiv.

În general, aparatul de aer condiționat Goldsense ELITE este o alegere excelentă pentru orice persoană care caută un aparat de aer condiționat eficient, eficient din punct de vedere energetic, cu un nivel redus de zgomot, un sistem de filtrare a aerului și un design modern și elegant.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat aer conditionat Goldsense GLSC12EL 12000 Btu/h”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand info

GOLDSENSE

View All Products

GOLDSENSE origin este un aparat de aer conditionat care va surprinde prin calitate, tehnologie avansata si un pret competitiv. Datorita tehnologiei de ultima generatie echipamentul raceste in conditii optime chiar si la o temperatura exterioara de 60 grade Celsius. Confortul la functionarea pe modul incalzire este asigurat la temperaturi extreme de pana la minus 20 grade.

WIFI
Cu ajutorul tehnologiei wifi climatul optim reglat de la distantanu mai este o problema si o rutina Cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul mobil si a rooterului din incaperea puteti seta modul de functionare,temperatura si alte funcții care sa va oferea climatorul dorit.
Filtru lavabil cu acces rapid
Filtrul anti praf de înaltă densitate situat în partea superioara a aparatului este ușor de demontat și curat cu diverse substanțe de igienizare sau chiar apa.
Tratament anti mucegai
Depunerile de bucegaiuri si alte bacterii in tavita de eliminare condens sunt indepartate prin functionare o scurta durata de timp a turbinei unitatii interioare dupa oprirea celorlalte functii ale aparatului.Goldsense Unitatea interioara ramane uscata si curata.