Sale!
, ,

Aer conditionat Hokkaido Top Class 12000 BTU,HKEU 364 ZAL / HCNI 354 ZA

(O recenzie client)

4.199,00 lei

  • A+++ /A++
  • SEER/SCOP 8.6/4.6
  • Transport gratuit
  • -30 Încălzire / -15 Răcire
  • Garantie 3 ani
  • Wi-Fi Ready

 

Availability: 5 în stoc

Protectie aer rece

In modul de incalzire, aceasta functie evita introducerea aerului rece in camera dupa ciclurile de dezghetare automata.

Timer 24H

Aparatul de aer conditionat poate fi programat la pornire sau oprire pe o perioada de 24h.

Comfort care

Aceasta functie regleaza automat temperatura si umiditatea din incapere.

Sleep mode

Aceasta permite scaderea consumului de energie pe timp de noapte. In timpul racirii, sistemul creste temperature ambientala cu 2 C in decurs de 2 ore (in incalzire sistemul scade temperature cu 2 C). La sfarsitul celor 2 ore ventilatorul unitatii interioare functioneaza la viteza mica. Sistemul mentine temperature constant pentru inca 5 ore.

Silence mode

Aceasta functie minimizeaza viteza de operare a compresorului unitatii in aer liber si ventilatorul unitatii interioare, astfel incat sa se reduca zgomotul si consumul de energie la minim.

1 recenzie pentru Aer conditionat Hokkaido Top Class 12000 BTU,HKEU 364 ZAL / HCNI 354 ZA

  1. Dan

    Am cumparat acest aparat anul trecut …nu ma asteptam sa fie asa bun… Livrarea rapida si instalare de calitate, echipa a avut grija sa execute o instalare curata. Aparatul este top raceste o sufragerie de 8 mp … Recomand!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brand info

Aparatul de aer conditionat Hokkaido, Active Line dotat cu tehnologie japoneza, este un aparat de aer conditionat de generatie noua, ce dispune de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala pentru un astfel de produs. Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Acest aparat cu 12 trepte de ventilare unitatea interna si 5 trepte de ventilare unitatea externa, poate functiona in mediu tropical la +50°C. Anul 2019 este un an special pentru compania Hokkaido. Acesta este anul in care Hokkaido sarbatorește 20 de ani de experienta in produse de inalta tehnologie. Astfel in cinstea acestui eveniment compania a lansat acest model de aer conditionat. Sigla aparatului este imprumutat de la denumirea insulei Hokkaido, ce face parte din arhipelagul Nipon.